Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulama adı : Yalnızca ciddi alıcılar ile paylaşılacaktır. (Paylaşmama hakkım saklıdır, sonra vay efendim bana dönmedin demeyiniz.)
Uygulama linki : Yalnızca ciddi alıcılar ile paylaşılacaktır. (Paylaşmama hakkım saklıdır, sonra vay efendim bana dönmedin demeyiniz.)
Yayınlanma zamanı : Nisan 2020
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Admob Reklam var.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Aylık ortalama 100tl
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 15k/ 76
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Organik, teşvik
Aktif kullanıcı sayısı : 400+
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Evet
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : G.Drive yeterli başka bir şeye ihtiyaç yoktur.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Hayır
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Yok
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır
Unity ile yazıldı. (2020.3.24f1)
İstenilen fiyat: Bizim insanımız pazarlık etmeyi sever. O yüzden pazarlığımı baştan yapıyorum. Normalde fiyat 2000tl. Pazarlıklı hali ile son fiyat net 1750tl.

Açıklama:
Uygulama araçlar kategorisindedir. Gayet basit bir uygulamadır. Aramalarda ilk sıralarda çıkmaktadır.(Bazılarında birinci, bazılarında 5,7 vs) Cihaz bilgisini drive daki dosyadan sorgulayarak x sonucunu kullanıcıya bildirmektedir. Uygulama global bir uygulamadır indirmelerde kazançlarda yurtdışı kaynaklıdır. Aşağıdaki görsellerden görebilirsiniz.(Türkçe dilde Türkçe diğer dillerde İngilizce olarak çalışmaktadır) İçerisinde kendinize ait başka uygulamanızın reklamını yapabilirsiniz. (politikalara uygundur.) Ben bu şekilde iyi sonuçlar aldım. Eğer globale hitap eden güzel bir uygulamanız, ve iyi bir görseliniz varsa faydasını görürsünüz. +100 ülkeden indirme almış ve para kazanmıştır.
Yılda 2-3 kez drive dosyasını güncellemeniz yeterli, isterseniz güncellemeyin size bağlı. Ben en son 9 ay falan önce güncellemiştim. Yani demem o ki uğraş gerektirmeyen, herhangi bir politika ihlali olmadan pasif gelir sağlayabileceğiniz bir uygulamadır.
Reklam kimliklerinin değiştirilmesi, drive dosya ayarları ve kendi reklamınızın eklenmesi tarafımdan ücretsiz yapılacak.(normalde 250 civarı yapıyorlar.) İsterseniz önce güncellemeyi yapar sonra transfer ederim yada transfer yaparım sonra güncellenmiş app bundle veririm kendiniz güncellersiniz. Size kalmış. Drive dosyası için gmail adresinize yetkide verebilirim. Nasıl isterseniz.
Reklam dosyası jpeg resim dosyasıdır. Gif yada video koymak isterseniz ayrıca yaptırabilirsiniz ücretsiz kısma dahi değildir.
Hiç reklam verilmemiştir.
Herhangi bir reklam kısıtlaması, politika ihlali vs. olmamıştır.
Banner ve App open reklam vardır.
Neden satıyorum; nakit ihtiyacım olduğundan dolayı.
Bütün bilgileri yazdığımı düşünüyorum, pm istemezseniz sevinirim.
Edit: Ek görüntüler eklenmiştir.(Son 10 günlük indirme ve son 1 yıllık aylık indirme)
Son 6 aylık, (şubat ayı 13' üne kadar)

En çok kazandıran ilk 10 ülke(toplamda)

Diğer İstatistikler

Son 10 günlük indirme sayıları

Son 1 yıla ait aylık indirme sayıları

diğer aylar kıyaslayabilirsiniz.
Ciddiyim. Mümkünse detaylı pm istiyorum