turgutsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insan diye birşey yoktur. memeli diye birşey vardır. insan ırkı aslında memeli canlılar türüne girer. köpeklerde bebeklerde memeli canlılardır ve eş kategorilerdedirler. bebeğin ses çıkarmasını engellenmediği gibi köpekte engellenemez.

evcil hayvan diye birşey yoktur. hayvan diye birşey vardır. insanlarda hayvan türüne girmektedir.

hayır bir tutarsınız. ikiside aynı türde canlılar sadece tipleri farklı. o can da diğeri robot mu?

bende apartmanda bebek beslenmesineden rahatsız oluyorum gitsin o bebek apartmandan. ne farkı var bana anlaıtn? ikiside aynı kategoride canlılar değilmi? ne yaşıyorsunuz siz ya.
Fikir sormussun. Sana karsı olan herkese bir cevabin var. 1 tane de tutarli cevabin yok. Yok evcil hayvan diyr bitsey yokmus. Yok insan hayvan ayrimi olmazmış da hrpsi memeliymiş. Yok insan da hayvan türüymüs. Ne kadar sacma sapan crvaplar. Kaldi ki ssrnle ayni fikirde olmayana saygin yoksa o zaman fikir sormayacaksın. Keske apartmanda tartıştığın ve kopeginle bir tuttugun bebegin babası ben olsaydım. Ben de hayvan besliyorum ama benim evladimla evinde besledigi hayvanı bir tutup tartisan adamı evinden cikamayacak hale getirirrim. Ama sen baba degilsin. Anlamaman cok dogal.