Tural Abiyev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizce etik bir durum mu bu? Aktif olarak trendyol müşterisiyim bu tür durum hiç hoş değil, yapmayın bence
Yanıltıcı bir durum yok, amaç ürünleri öne çıkartmak sadece. Sonuçta sipariş gelince ürün ne ise yine o gönderilecek.

McCall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar fiyat düşüşleri dikkat çeker hele ki şu %8 KDV indirimden sonra millet çok titizleşti onun yerine 100 TL den alsan hiçbir sıkıntı olmaz
100 tl den alınca trendyolu zengin edicez yine, ayrıca sermayesi artıyor riskli bir durum olduğu için fiyatları düşürmeyi hedefledim

halilevren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kesinlikle yapmayın mağaza kapanma hatta para cezasına kadar gidebilir, ben sadece belirli birkaç firmaya danışmanlık veriyorum, benden önce biri denemiş zor döndürmüştük mağazayı. Farklı adres, farklı tarayıcı, farklı banka/kredi kartı / farklı ip yeni açılmayan daha önce az da olsa alışveriş yapmış üyelikler vs yapacaksanız belki ama o kadar uğraşacağınıza reklam/iş geliştirme vb gibi şeylere harcama yapmanız çok daha iyi sonuç verecektir.
O kadar ince detaylı yapmayı da düşündüm aslında fakat dediğiniz gibi çok uğraştırıcı.

BCA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çevrenizdeki insanlara ürünün ücretini gönderip normal fiyatından sipariş verdirin. Ürün yerine de ucuz yollu bir çikolata gönderin. Hem ürün elinize kalır hem kargo çıkışı yapmış olursunuz hem de alanların ağzı tatlanır. Aklıma ilk gelen fikir bu oldu
Evet daha mantıklı gibi Bunu da düşünebilirim teşekkürler.