bir insan evladı ile bir köpeği eş tutmanız doğru değil. ve ortak alan olan apartmanlarda hayvan besleme genelde yönetimler tarafından yasaktır.
eğerki çocuk korkuyor ve sizide birkaç kez uyardılar ise başka yere taşınmanız yada köpeği başkalarına sahiplendirmeniz gerekmektedir. bir çocuk ağlıyor sesinden rahatsız oluyorum yada koşuyor rahatsız oluyorum deyip köpeğin havlamasını eş göstermeniz gerçekten çok yanlış terim. sanıyorum yanlışlıkla söylediniz. hayvan sever olmak onu insanların rahatsız olacağı şeklinde olmanız doğrudur anlamına gelmez. yada hayvan severlik bu olmaz.
insan diye birşey yoktur. memeli diye birşey vardır. insan ırkı aslında memeli canlılar türüne girer. köpeklerde bebeklerde memeli canlılardır ve eş kategorilerdedirler. bebeğin ses çıkarmasını engellenmediği gibi köpekte engellenemez.
hayvan sevmek böyle birşey değil ne yazık ki , hele ki köpek müstakil eviniz yok ise asla uygun değil. insanların çocukları ile de kıyaslamak hiç hoş değil. baba olunca bunu anlayabilirsiniz size de komşularınız tölerans gösterir.
Aynen oyle. Kopek sesi ile cocuk gürültüsünü bir tutarak buraya yazmak da syri bir sacmalik.
4 aylık chow chow cinsi bir köpeğin sahibiyim, apartmanda beslemekteyim den sonra verdim oyumu
komşunuz haklı
Kıyasladığın şeye bak köpek ve çocuk

komşun sonuna kadar haklı kalkıp bir de kavga ettim diyorsun pes!
Bebek ile köpeği bir tutamazsınız. Bu doğru olmaz.
Apartman yönetiminin evcil hayvan beslemek ile ilgili olumsuz bir maddesi varsa apartmanda evcil hayvan besleyemezsiniz.
evcil hayvan diye birşey yoktur. hayvan diye birşey vardır. insanlarda hayvan türüne girmektedir.
Bence komşunuz haklı. Çocuk ile köpeği bir tutamazsınız.
hayır bir tutarsınız. ikiside aynı türde canlılar sadece tipleri farklı. o can da diğeri robot mu?
Sapan saatlerde, kapıma gelip rahatsız eden uyuz komşuları sevmem ama sendede var bence. Apartmanda köpek beslemek sıkıntılı bir durum.
Köpek yazısını görünce okumadan direkt komşu haklıyı işaretledim. Şimdi okuyayım umarım fikrim değişir.
Edit: Okudum hala komşunuz haklı düşüncesindeyim.
yanlış oy kullandım kim haklı yazıyormuş 😂 komşu haklı.sizin haklı olduğunuz tek bir nokta bile yok bu durumda.Bebek ağlamasıyla köpek sesini karşılaştıracak kadar da düşmüşsünüz.Apartmanda köpek de beslenmez rahatsız ediyorsa.
bende apartmanda bebek beslenmesineden rahatsız oluyorum gitsin o bebek apartmandan. ne farkı var bana anlaıtn? ikiside aynı kategoride canlılar değilmi? ne yaşıyorsunuz siz ya.