Hocam öncelikle konuya cevap yazdığınız için teşekkür ederim sizin üzerinizden de örnek gösterme durumunda kaldım kusura bakmayın yaşadığımız ticaret geçmişte kaldı sizinle problemim yok ancak bundan sonrası için tradeler için biraz daha hassas davranılmasını istiyorum konuda sadece onu belirtmek istedim.
Ben teşekkür ederim hocam. Benim için önemli olan karşı tarafın hakkına girmemiş olmak. Size katılıyorum bu gibi durumlar gerçekten art niyetle yapılıyorsa hakkınız sizin de dediğiniz gibi ticaret kimse - trader vermek istemez ama orta da bir sorun varsa bu araştırılıp sonra silinmeli. Yok ama ticaretde art niyet varsa sürekli yapılıyorsa ve mağduriyet tamamen giderilmiyorsa bunu -trader ile forum üyeleri bilmeli. İstemeyerek mağdur ettiğim arkadaşlar oldu hepsinden özür dileyip helallik almaya çalıştım. Gerek aynı ürüne daha fazla ödeme yaparak gönderdim yada aynı şekilde iadesi vs. yaparak. Burda bir çok kişi eminim işini doğru yapmak ister bazen gerçekten olmuyor aksilikler çıkıyor.