okan_025 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınız var tabi ki katılıyorum kısmen size. Ben al sat yaptığımı açıkladım son olaylarda maalesef bende mağdur oldum aldığım ürünler ya gelmedi yada sorunlu çıktı. 100 ün üzerinde ticarette 3-4 kişiyle ürün gecikmesi yada ücret iadesi oldu. Ama kimseyi mağdur etmedim örnek olarak son ticaretimde 300 T ürün bedeli aldım ürün sorunlu çıktı bende 390 TL ürünün farklı yerde satış bedelini iade ettim. Elime ulaşmayan test etmediğim ürünlerin satışını yapmıyorum artık tecrübe oldu. Ama telafisini hep giderdim gidermeye çalıştım. Şimdi sizde haklısınız varda yapabileceğim birşey hemen ssd nin güncel fiyatı nekadar ise farkını göndere bilirim. Uzun zaman oldu yanlış hatırlamıyorsam böyle bir teklif size de yapmış olmalıyım iade yapacağım zaman.
Hocam öncelikle konuya cevap yazdığınız için teşekkür ederim sizin üzerinizden de örnek gösterme durumunda kaldım kusura bakmayın yaşadığımız ticaret geçmişte kaldı sizinle problemim yok ancak bundan sonrası için tradeler için biraz daha hassas davranılmasını istiyorum konuda sadece onu belirtmek istedim.