ZacqooLeaven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Coşkun abimize 2 gün önce bu konu hakkında özel mesaj gönderdim ancak yoğunluktan dolayı görmedi o yüzden bu konuyu açtım.

Yakın zaman içerisinde @vaveylam; üyeden hizmet aldım ve memnun kalmadığım için şikayet konusu açtım indirme sayısını tamamlayabildi ancak yorum sayısını tamamlayamadığı için ücretin yarısını iade istedim ve bana gönderdi. Ücret iadesinden sonra indirme sayılarında hızlıca bir düşüş oldu ve bende geriye kalan ücretim de çöp oldu diyerekten kullanıcıya - trade gönderdim. Şimdi ise kontrol ettiğimde benim vermiş olduğum trade silinmiş gözüküyor.

Trade Sisteminin Amacı Nedir?

Peki bu tradenin amacı olumlu veya olumsuz dahi olsun diğer üyeleri bu kullanıcıya karşı uyarmak değil midir? illa - trade atabilmemiz ve bu tradenin kalıcı olması kişinin sadece doland1r1c1 olduğu durumlarda mı geçerli?

2. bir olay ise çok önceye dayanıyor @okan_025; adlı üyeye - trade verdim ssd harddisk satın almak için beni günlerce oyaladı ortalama 1 hafta belki daha da uzun sonunda ise gönderemeyeceğini belirterek para iadesi yaptı ancak zamanımı çaldı. - Trade verirken uzun uzun açıklama yapıp forum üyelerini bu kullanıcıya karşı uyarma vazifemi yapmış olsam da onun da silindiğini gördüm. Daha sonrasında ise kullanıcı ceza almış banı ise 09.02.2022 tarihinde açılmış.

Bir çok ticaretim oldu memnun olduklarıma zaten pozitif gönderdim ancak negatif gönderdiğimiz bütün tradeler silindi madem bu şekilde silinecek - trade tamamen kaldırılmalı.

Not: Amacım forumda tartışma çıkarmak değildir sadece - trade kaldırma işlemleri bu kadar kolay olmamalı.
Hakkınız var tabi ki katılıyorum kısmen size. Ben al sat yaptığımı açıkladım son olaylarda maalesef bende mağdur oldum aldığım ürünler ya gelmedi yada sorunlu çıktı. 100 ün üzerinde ticarette 3-4 kişiyle ürün gecikmesi yada ücret iadesi oldu. Ama kimseyi mağdur etmedim örnek olarak son ticaretimde 300 T ürün bedeli aldım ürün sorunlu çıktı bende 390 TL ürünün farklı yerde satış bedelini iade ettim. Elime ulaşmayan test etmediğim ürünlerin satışını yapmıyorum artık tecrübe oldu. Ama telafisini hep giderdim gidermeye çalıştım. Şimdi sizde haklısınız varda yapabileceğim birşey hemen ssd nin güncel fiyatı nekadar ise farkını göndere bilirim. Uzun zaman oldu yanlış hatırlamıyorsam böyle bir teklif size de yapmış olmalıyım iade yapacağım zaman.