Merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce google hesabımda şifre değişikliği ve tel no ekledim
3 gün sonra kayılı numarama google tarafından hesabınız devre dışı bırakıldı geri yüklemek için vs vs diye sms geldi
herzaman giriş yaptığım tarayıcı ile giriş yapmayı denedim ''Google hesabınızda olağan dışı etkinlik belirledik ve bilgilerinizi korumak için hesabınızı kilitledik'' yazısı çıktı
Kurtarmayı dene seçeneği ile hesap kurtarma işlemi başlattım hatırladığınız son şifreyi girin istedi güncel şifreyi giriyorum hesabın siz olduğunu doğrulayamadık diyor
eski şifreyi deniyorum hesabın siz olduğunu doğrulayamadık diyor
şifre girmeden başka bir yöntem dene dediğimde kayıtlı telefon numarama yönlendirme yapmadan doğrulamak için daha fazla bilgiye ihtiyac var çıkıyor

Devre dışı bırakılan hesaplar için form doldurdum gönderdikten sonra gelen cevap aşşağıda paylaşıyorum

24 saat bekleyip giriş yapmayı denedim olmadı 48 saat bekleyip denedim olmadı 7 gün bekleyip denedim olmadı
Tarayıcıdan çerezleri temizlendi gizli sekmeden denendi hiç bişekilde olmuyor

Kurtarmayı dene seçeneği ile hesap kurtarma işlemi başlattım hatırladığınız son şifreyi girin istedi güncel şifreyi giriyorum hesabın siz olduğunu doğrulayamadık diyor
eski şifreyi deniyorum hesabın siz olduğunu doğrulayamadık diyor

şifre girmeden başka bir yöntem dene dediğimde kayıtlı telefon numarama yönlendirme yapmadan doğrulamak için daha fazla bilgiye ihtiyac var çıkıyor

Devre dışı bırakılan hesaplar için form doldurum gönderdikten sonra gelen cevap