Dealxa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Paneller üzerinden fazla miktarda farklı hizmet sağlayıcısıyla çalıştım. Yorum, izlenme vb. bir şekilde yapılabiliyor, ama abone ilgili düşmeyen abone sağlayabilen bir yer bulamadım. Eğer bana sorunsuz, düşmeyen abone sağlayabilen bir sağlayıcı varsa pm ile ulaşabilir mi?

Çalışma şekli: Önden bir paket alınacak, eğer 2-3 hafta içinde bu miktarda düşme olmazsa çalışmaya devam edilecek.
Merhaba efendim,
Bizler sizlerin kanalını kitlemize sunup; Onlar 1 videonuzu 61 saniye izleyerek abone olurlar ve bu şekilde tamamen organik abone hizmeti sağlamaktayız efendim. Bizler bot veya hile gibi illegal servisler kullanmamaktayız efendim. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. sizlere sadece 1000 abone hizmeti sunabiliriz. Ayrıca Youtube izlenme hizmeti de sağlamaktayız efendim

Social Developer ile Tamamen gerçek kullanıcılardan oluşan +40 bin kiltemize sizin kanalınızdaki videoları veya istediğiniz videoları kitlemize sunup; Onlar manuel olarak tıklayıp zorunlu olarak Belirttiğimiz süre boyuca izlenmesi zorunlu kılınıyor.
Youtube yüzlerce kanalın Para Kazanma Özelliğini açmış bulunmaktayız. 0 izlenmeden 4000 saat hizmeti sağlayarak. Verdiğimiz hizmette kesinlikle Youtube Politikalarını ihlal edecek bir davranışta bulunmamaktayız. Sağladığımız izlenmeler yukarda teyit ettiğimiz gibidir. Bot veya hile vb illegal işlemlere başvurmuyoruz. Sizleri hizmetimizin her alanında 7/24 WhatsApp üzerinden iletişim halinde Kalıp bilgilendirme mesajları atmaktayız efendim. Fakat sizlerden bu hizmeti sağlarken tek talebimiz. Lütfen bu hizmeti size sağlarken herhangi bir platform kullanmamanızdır. Sadece bizim kontrolümüz altında olması gerekiyor efendim.
Web Adresimiz: www.socidev.com
Hizmet Kategorisi: Social Developer Özel Hizmetleri
İletişim numaramız: 05347164882