Arkadaşlar selamlar bir hafta kadar önce bir karar aldım ve YT üzerinden ücretsiz eğitimlerle bilgi sahibi olduğum, herkesin kovaladığı bu Amazon macerasına ben de atılma kararı aldım ve sizlerle de burada adım adım ilk 6 ayımı paylaşmak istiyorum burayı devamlı güncelleyeceğim.

22/02/2022
Amazon Seller hesabımın açılışı için başvurdum ve şuanda postcard bekliyorum martın ilk haftası bir postcard gelecekmiş evime ve oradaki kodu kullanarak hesabımı aktive edecekmişim. Individual hesap olarak açtım ilk olarak ürün seçimlerini ve hangi yazılımı kullanacağıma karar verirken bu süreç içerisinde kendimi biraz daha eğiteceğim ve onlara karar verdikten sonra professional hesaba geçeceğim. Individual hesap açarken banka hesabınızdan sadece 1 dolar kesiyor. Professional hesap için 40 dolar + fees alıyor şu anlık individual olarak başladım ben de bakalım. Aktif olarak OneAMZ ve Mehmet Tek'in YouTube üzerindeki videolarını izleyerek ilerliyorum yabancı kaynak olarakta birkaç kişi buldum onları da ekleyeceğim buraya. Güncellemeler olduğunda burayıda editleyeceğim.

26/02/2022
Selam dostlar bugün belgeler ne alemde diye kontrol etmek için panele girdim Japonya - Amerika - Avustralya ve İngiltere için seller hesabı açmışlar belgeler de In-transit yani yolda imiş. 5 Mart'ta elime ulaştıktan sonra belgeler OTP ile hesabım aktive olacak.

28/02/2022
Günaydın bugün kuryenin telefonu ile uyandım arkadaşlar. OTP kodum gelmiş Amazon Almanya şubesinden yollanmış.