Hocam %80 d0landırıcıdır. Bu gibi bilgiler liste halinde satılıyor. Dikkat etmenizde fayda var.
Son zamanların en popüler dolandLRLcılık hikayesi. Engelle gitsin
Para ödenmesi için firmaların yaptığı oyunlar belki arayan bile avukat vs değil ki size bilgi sağlaması gerekiyorken sağlamamışlar bu da suç aslında şikayet eden kişinin veya firmanın bilgisi hiç değilse sizle paylaşılması lazımdı siz de gitseniz onlar da gitse herhangi bir hak iddaa edileceğini sanmıyorum 190 TL'nin peşine düşecek hiçbir firma görmedim ki tek kargo diyorsunuz iade gecilmemesi için alınan bir tedbir hukuk kanununa dayandırılmış 2 3 yıl sürer veya ilk şikayet aşamasında acarlarsa döner herhangi bir maddi zarara uğrayacağınızı düşünmüyorum ama kafam rahat etsin diyorsanız 1 defaya mahsus ödeme yapabilirsiniz mağaza veya ufak çaplı olsun büyük çaplı olsun firmaların iade politikası yönünde çok iade geldiği için aldığı bir tedbir veya önlem diyelim her firma yıllar sonra da olsa SMS atıp ücret almaya çalışıyor
şöyle;
e devletten icra takıbı olsun herseye baktım hıc bır sorun, kayıt yok. Arkadasa da iletişim bilgisi alıp donus yaparmısınız dedım ondan cevap hala yok. Beklemedeyım acarsa da bende 190₺ bıle olsa odeme yapmayıp karşı dava olarak acmayı dusunuyorum yönlendirme yapabilecek varsa memnun olurum.