Merhaba,
Geçtiğimiz sene içerisinde sanırım yaz aylarında bir sipariş olusturdum ve kargo 2-3 gun geçmesine ragmen gelmedı. Bılgılendırme yapmadı kafasına gore subeye gondermıs urunu. Bende satın aldıgım fırma ıle gorusup elıme kargo gecmedı dedım. Onlarda bana kargo evde bulamayınca subeye bırakmıs dedı. Ardından bende kendılerıne evdeydım ve gelen gıden olmadı dedım.
kendılerı bana subeden teslım alabılırsınız dedi bende tekrar kendılerıne kargo parası vermısım evdeyım gelen gıden yok neden subeye gıdığ elden teslım alayım ıade edın dedım konu kapandı gıttı.
şimdi de sabah saatlerinde bir sms geldi aşağıda ekte mevcut.
ardından bende ilgili numaralardan ikinci olanı aradım. Açtılar. 190₺ Olan siparişimin teslim almadıgımdan kargoda 2-3 gun bekletıldıgınden gönderici tarafından işlem baslatılmıs dendi.
tarih olarak da 25.09.2021 olarak soylendı. Bende kendılerıne isim soyisim ve iletişim numarasını ogrenebılırmıyım bir yanlıslık var dediğimde bana
dosyada iban, şikayet eden kişi ( firma adı da yok ) yer aldıgından göremiyoruz dendi. Bende bu konuyla ilgili yarın adalet sarayına gidip şikayet edeceğim.
Konuyla ilgili bilgi verebilecek varmı?