Eğer GoDaddy.com çözüm üretmedi ve mağduriyet devam ediyorsa, bu ticketi da eklere ekleyerek icann.org tarafına dönmeniz yararınıza olur fakat iyi bir ingilizce ve durumu baştan sona anlatın atlama yapmadan. Ödeme bilgilerinizi ve GoDaddy yazışmalarını ekleyiniz.
Kesin çözüm üreteceklerini düşünüyorum.
*** Bu işlemi yapacak bilginiz yoksa mevcutta çalıştığınız ve aranız iyi olan hosting firmanız varsa (ICANN ve GoDaddy ile arası iyi olan) rica edin sizin adınıza ilgileneceklerini düşünüyorum.
Aynı firma mağduru bir arkadaşım bu şekilde çözüm bulmuştu. Kesin çözüm almıştı!
Kolay gelsin.
Goodady çözüm üretemediyse o alan adına hiç bir şey yapılamaz. Ne icann ne de başkası. Sadece kimin kontrol panelindeyse o müdahale edebilir. Whois bilgilerini değiştirdikleri sadece whoisde yazan kişiye alan adını verir. Belki sattı alan adını geri almaya çalışıyor? Bunu nereden bilebilir icann? Kurtardığım alan adları oldu. Onların whois bilgileri bana aitti. Değiştirdikleri alan adı için de 25 dolar istediler, 20 dolara kadar indirip yapıp paşa paşa ödedim. Başka bir yolu da yoktur. İsteyen vaktini boşa harcayabilir.