siteyi biliyordum tekrar inceledim, sitenin 301 ile yükseldiğini söylemek doğru olmaz.
- 1 yıllık site ve 2700 özgün makale girişi yapılmış, (günlük 7 - 8 içerik girişi)
- ... fiyatı ne kadar gibi makalelerde özel api kullanarak fiyatlar otomatik güncelemektedir.
- Coin yorum, coin geleceği gibi makaleler için anlık coin fiyatları değiştiği görülmektedir.
- Reina.com.tr dışında 5e yakın otoriter site 301 yapılmış ve ana domaine backlinkte satın alınmış.
- Seo kurallarına uyulmuş, site hızı çok başarılı,
- Puanlama yorumlama gibi eklentiler ile manipüle işlemi yapılmış.
- Haber sitelerinde gördüğümüz js hilesi uygulanmış, aşağı indikçe yeni içerik gelmekte ve geri tuşuna bastıkça sitede kalınması sağlanmış
- Kategorilerde alt metinler çok iyi hazırlanmış ve etiket kullanımı az tutularak arama maliyeti azaltılmış
- İç linklenme ve içerik harita kullanımı kusuruz denecek gibi..
- Görseller özgünleştirme işlemi ve görsel Optim. ve alt metinler iyi kullanılmış
- Çok hafif tema kullanarak, yazıları tek sayfa olarak dizayn edilmiş...
daha çok yazacak şey var.. Demem o ki sadece 301 ile bu noktaya gelinmemiş, emekle tecrübeyle gelmişler.
Hocam bilgiler için sagolun icerikleri inceledim guzel ancak backlinkler olmadan o konular ile ilk sayfalara gelmesi bence imkansiz. Zor kelimelerde ustte, backlink olmadan zor. 301 yani backlink daha da etkili gibi duruyor.
Sadece kendi fikrim yanlis olabilir.