ualan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resimde tam olarak çizemesem de yanyol dediğim alan ile emniyet şeridi dediğim alan aslında aynı nokta emniyet şeridi olarak bile geçmiyor bile olabilir zaten sorunda burada. diğer hususa gelecek olursam 10 saniyede 3-5 araca ceza yaza yaza gidebiliyor olması mümkün değil. yolun genişlemesini beklediğim için (yol vermek için) bana %100 kıl kaptı. yol verdikten sonra kornaya üst üste basmasından belli zaten. bahsettiğim araç zaten trafik polisi değil. sivil çakarlı bir araç. neyse ödemeyi düşünmüyorum araç satışı zamanı (satarsam) o zaman düşünülür. orada cezayı hak ettiğimi düşünmüyorum.

Hocam bahsettiğiniz yolu çok iyi anladım. Tam olarak neresi bilmiyorum ama Basın Ekspress yolundan Güneşli çıkışına giderken de tam olarak bahsettiğiniz şekilde bir yer var hatta çizimi ilk gördüğümde orası bile olabilir diye düşündüm Mümkün değil dediğiniz tam olarak nedir 10 tane aracın plakasını bildirip ceza kestirmek ise çok daha fazlası mümkün. Bir de o aracın kestirdiğine emin misiniz genelde bu tür yollarda sote köşelerde emniyet şeridini gören kameralar olur. Siz bir sorun yaşadınız diye o arabadan biliyorsunuz ancak dediğim türlü şeyler de olabilir. Direkt böyle yetkisi olan birinin aracı ile sorun yaşadığınızda genelde direkt olarak arabayı durdurup sağa çektiriyorlar bir keresinde kaza ile Basın Ekspres'te Ahmet Davutoğlu'nun konvoyuna karışıp dalgınlıkla Ahmet Davutoğlu'nun makam aracına korna ve selektör yapmıştım sonra zar zor paçayı kurtardım oradan biliyorum

Siz bilirsiniz ancak ceza nasıl kesilmiş olursa olsun ellerinde orada bulunduğunuza dair fotoğraf varsa cezanın iptali mümkün değil. Satana kadar ödemeyeceğim demişsiniz de muayene de mi yaptırmayacaksınız. Aracın trafik cezası varsa muayene istasyonundan randevu alıp da muayeneyi yaptıramıyorsunuz. Haberiniz olsun. Bir de üzerine muayenesizlikten ceza yemeyin.