sevdiklerin falan hastalandığında kemer mi düşünüyorsun hocam sen?
ben de kemeri savunurum zaten de konu kemer değil
konu gecenin 3 ünde bomboş yolda - yol dediğimde istanbul e5 falan değil bildiğin ilçe yolu - 2 şerit - hastaneye yetişirken haksız yere emniyet kemeri cezası yemem.
50 ile gidiyordum hemde ama sizi de anlıyorum insan başına gelmeden anlayamıyor. bu tamamen empati ile alakalı saygı duyuyorum
af olayıyla da ilgilenmediğim için bilmediğim bir husus olduğu doğrudur fakat fikrim sabittir, bilgilendirme için teşekkür ederim
Konu ne olursa olsun ben emniyet kemerini düşünüyorum hocam içiniz rahat olsun. Hatta tek kendimin değil arabada kim varsa hepsinin kemerlerini çok farklı bir durum olmadığı sürece taktırıyorum. Hastane vs durumlarında insanlar olduğundan daha farklı davranmaya ve paniklemeye müsaittir bu nedenle de güvenliğe ekstra özen gösteririm ki emniyet kemeri takma işi 2 saniyelik bir iş yani emniyet kemeri takmakla uğraşmadım diyerek 10 dakika önce varış yapmıyorsunuz. Ben şimdi ne dersem diyeyim siz aksini iddia edeceksiniz ancak emniyet kemeri öncelikle sizin canınız için önemli sonrasında ise kurallar ile takılması zorunlu. Yani her türlü takmak zorundaydınız. İstanbul'da ya da ilçede olmanız 180 ile ya da 50 ile gitmeniz arasında bir fark yok her durumda da zorunlu ve takılmalı.
Onun dışında o kadar saçma cezalar yedim ki içlerinden benim hatam diyip ses etmediklerim de oldu itiraz edip iptal ettirdiklerim de oldu yani emin olun çok fazla sayıda ve miktarlarda cezam vardır. Sizinle empati yapabilecek en doğru kişilerden biriyim. Ancak burada haksızsınız.