Etrafı sakin bir şekilde kontrol ettikten sonra evde kimsenin olmadığını fark ettim. Ancak bir metal şeyin düştüğüne emindim. Mutfağın ışığını açtım ve yere bıçağın düştüğünü fark ettim. Şöyle söyleyeyim ben asla masanın üstüne bıçak vs bırakmam. Ki yoldan gelmiştim gitmeden önce her şey yıkanmış çekmecelerin içerisinde duruyordu. Ve bıçak düşmüş olsa bile tezgahın veya masanın çevresine düşer diye düşünüyorum. Bıçak balkon kapısının önünde duruyordu...

Çekmecenin içerisinde olduğunu düşündüğüm bıçağın balkon kapısının önünde durması beni ürpertmişti. Yavaşça balkon kapısına yaklaştım, bıçağı yerden tam alırken elektrikler gitti. Sokaktaki ışıkların da gitmesiyle hiçbir şey gözükmüyordu...
Yaşadığım bu olay sırasında elektriklerin gitmesi iyice paniğe kapılmama yol açtı. Bıçağı masaya bıraktım koşarak odama gittim telefonumu alıp feneri açtım. Fener açık vaziyette çok hızlı bir şekilde evi turladım. En son tekrar mutfağa döndüğümde masaya bıraktığım bıçak yerinde yoktu...

Bıçağı nereye koydum diye mutfakta resmen 360 derece dönüyordum. Tam bu sırada balkondan bir takırtı geldi. Balkona doğru ilerledim kapıyı açtım ve karşımda ne göreyim? Rüyadaymışım. Uyandım ve bu konuyu açtım. İyi geceler.