Selamlar arkadaşlar,

Türknet'in yeni hizmete sunduğu KOBİ paketini deneyimleme fırsatı buldum. Şahıs ve tüzel şirketler için çok avantajlı paket. Bağlantı kısa sürede yapılıyor, kobiye özel çağrı merkezi sistemleri var. İnternet veya telefon problemlerinde 4 saatte yerinde destekleri söz konusu.(4 saat deneyimi yaptım gerçekten geldiler.) Bireyselde bir çok problem yaşadığım Türknet kurumsal kısımda işi ciddiye almış, değerlendirmek isteyen arkadaşlar varsa mutlaka deneyimleyebilirler.

https://turk.net/kobi/internet-telef...m-paketlerimiz buradan tüm paketleri de görebilirsiniz. Vergi mükelleflerine gerçekten çok iyi bir fiyat politikası günümüz şartlarında.

Paket içerisinde 1000 DK telefon hizmeti, 500-600 lira olan modemi de sözleşme süresince size tahsis yani kiralıyorlar. Sadece 129 TL.

Not: 4 yıl bireysel kullandım ulaşmak büyük dertti, kasım ayında vergi mükellefi olduğum için kobiye geçtim internette hiç bir sorun yaşamadım. Telefonda da 1 kez sorun yaşadım onda da 4 saatte gelip çözüp gittiler.

Ayrıca katılmak isteyen de olursa; QKM33MF56JVE davet kodum, 95 TL indirim yapıyorlar ikinci faturada.