teşekkür ederim ya rahatlattı beni
luxurydijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç takılma Fazer dediğim motor 2006 Modeldi. Yamaha - Honda - Kawasaki - Suzuki Gibi markalardan korkma.
Duke 200’ler çok eski cbr’da racing diye elemiştim onları. Şu aşamada sadece cf moto kafa karıştırıyor. Ana mt’lerin de görüntüsü inanılmaz hoş. Bir sene kullanır değer kaybetmeden satarım diye düşünüyorum. O nedenle artık eğer mt-125 sorun çıkartmaz ve 2015 model 40-50.000 km olanlar sıkıntısızsa başka modellerle kafa karıştırmak çok da istemiyorum

SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Attığım motorlara sırasıyla göz at;
SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Honda CBR 250R (Krank kırma sorunu var, eğer düzgün sürmeyeceksen alma, full kesici gezeceksen, tek teker yapıp yanlayacaksan defalarca elinde motor kitler.)
KTM Duke 200-250 (Bu makinalarda iyidir, temizini bulursan kaçırma.)
Bajaj Pulsar NS200 (Bu motorda iyi alt vitesler yeterince seri ama topspeed konusunda yetersiz 130-135'te tıkanır. NS150'ler kronik krank kırıyor bulaşma.)
CF Moto 250NK (Bu motorlarda Çin malı ama Çin malının en iyisi kısaca Japon'un en kötüsüne kafa tutar diyebilirim.)