HalitBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam%75 Google geri kalan sosyal medya
Konu sahibinin aynı sebepten sabah 8 gibi hesap iptal edildi. Galiba Google yeni kapatma yöntemi ile hesapları kapatıyor işin enteresan kısmı şu
Ben site üzerinden xx.xxx kazanç sağladım ödemeyi almak için işimi riske atmadım adsense üzerinden siteler bölümünden domaini kaldırdım web site üzerinden reklam kodlarını kaldırdım amaç içerdeki parayı almak ve hesaba hiç giriş yapmadım sabah bildirim geldi hesap iptal edildi diye çok acayip adsense yine birşeylerin peşinde. şimdi benim adsense pinsizdi ama ödeme yöntemini onayladım iptal edildiği için ödeme yapılacak mı ? ( Hesapta kesinleşen parada vardı kesinleşmeyen de vardı )
''adsense üzerinden siteler bölümünden domaini kaldırdım web site üzerinden reklam kodlarını kaldırdım'' şu dediğiniz olayı adsense direk riskli görüyor hocam xx.xxx kazanç almışsınız bu hareketleri şüpheli gördüğü için affetmiyor, daha önce bende siteyi bakım moduna aldığım için ban yedim bakım sayfasında hiçbir reklam görüntülenmesi olmadığı halde banladı. İçerideki bakiyeden %70 gibi bir kesinti yaptı sonrasında kalan ödemeyi gönderdi. Ödemeyi alma kısmı tamamen şans ban sebebi geçersiz trafik olduğu zaman %90 bakiyenin tamamını kesiyor göndermiyor.

Hesabın adres doğrulaması yapılmadıysa ödemeyi muhtemelen göndermez hocam, Kesinleşmeyen kazancı (Şubat 21'e kadar olan) mart 1'de hesaplar bakiyeler kısmına ekler ama sonrasında bunu - bakiye olarak kesebilir. Çok fazla spontane davrandığı için adsense net birşey söylemek doğru olmaz hocam en azından inş. ocak bakiyenizi yatırırlar.