Celilzzers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle takip etmek gerekiyor. Birde böyle ufak topluluklarda bulunun yorumları vs. okuyun illa ki bir şeyler yakalayabilirsiniz. Zamanında bane/napim/cu gibi akımlar ünlendiğinde bane ne demek, napim ne demek, cu ne demek gibi içerikler girseydim keşke diyorum 36 numara ayak aşırı güldüm ama çok saçma derecede iyi. Özellikle bizim ülkemizde bir şey trend oldu mu herkes ona yöneliyor. 36 numara ayak örneğinden gidelim, 36 numara ayağı geç normal ayak fetişi yoktu neredeyse Türkiye'de, bir baktım tiktokta herkes 36 numara ayak mevuzu geçiriyor sonra herkesin ağzında yok ayağını at yok ayağın kaç numara gibi saçma saçma şeyler. Düşünün sosyal medya trendleri insanların fetişlerini bile değiştiriyor bu denli özeniyor millet
ya o bane akımı zaten manipülatif bir akımdı. konu biraz da "yapay gündem" oluşturmaya gidiyor. bunu bi çocuk anlatmıştı youtubede şimdi bulamıyorum.
aslında bu olayın zirvesi zaten. belki de buraya odaklanmak gerekiyor.
bence r10 içinde birlik oluşturulursa sosyal medyada akım da yaratılabilir. sadece organize edilmesi gerekiyor. bu da ayrı bir konu tabi