Böyle bir hakları yok, imza toplasalar bile saçma bir girişimdir, hiçbir fayda vermez, göz korkutmaya çalışıyor. Ben işe girdiğim günden itibaren hep yalnız yaşadım. 2 kez kirada oturdum. Kimsenin böyle bir düşüncesi olmadı. Bence öyle düşünenler ahlaksızdır, namus edebiyatı yaparlar. Akıllarından hep terbiyesizlik geçer. "Sana ne, sen karına kızına sahip çık, milletin işinden gücünden sana ne?" de. Ağzının payını ver. Alttan almakta bir yere kadar. Sonradan ev aldım, halen yalnız yaşıyorum (9 yıl oldu olacak), alt ve üst komşum ses vs. geliyor diye sürekli beni rahatsız ediyorlardı. En sonunda öyle bir patladım ki, binada duymayan kalmadı sanrım. Kesinlikle bağırarak konuşmadım. Sessiz, seviyeli fakat sert dille konuştuğum halde herkes duymuş olmalı. "sabah 8, akşam 5 işte oluyorum, bazı hafta sonları da aileme gidiyorum, bu ses nereden geliyor?" dedim, cevap veremediler. Sonra üst komşuya "balkonda kahvaltı yaparken 3 kez bir şeyler çırptınız, hep içeri geçtim, hafta sonları bile ses ve bir şeyler tamiri yaptınız, musluklardan bir şeyler döktünüz evi koku sardı, balkonda manga yaptınız evi yine koku sardı, alt komşu bunları hep benden bildi de 1 kez yanınıza gelmedim, derdin ne senin, kaç yaşında adamsın" dedim. Alt komşuya da "şikayetiniz varsa belediyeye kanıtıyla gidin, eğer kapıma bir daha gelirseniz ben şikayet ederim" dedim. Bunları söylerken dalacakmış tavrıyla yüklendim hepsine, şu an 1 tanesi yanıma gelemiyor. Yanımdan geçerken yüzüme bakamıyorlar. yedirmeyin kendiniz, nahif oldukça yükleniyorlar.