🚀 PHP, NodeJS, GoLang ya da Python ile istediğiniz yazılımı hazırlayalım
Merhaba ben Ömer Faruk, istediğiniz projeyi hayata geçirmek için 2 tık uzaktasınız sizde projenizi hayata geçirmek için bana PM ya da profilimden telegram adresime ulaşabilirsiniz. aşağıda verdiğimiz bazı hizmetler tabiki o kadar değil daha fazlası için gene bana ulaşabilirsiniz.
[+]PHP ya da NodeJS ile web site, form sayfaları, iyzico ödeme entegrasyonu ve birçok şey [+] Wordpress (Tema, Eklenti vs Hariç) WooCommerce için isteğinize uygun botlar [+] Web Kazıma botları [+] Sizin isteğinize özel RestAPI [+] API entegrasyonu (Kargolama sisteminiz olur, bin bir çeşit api olur fark etmez
) [+] Yeteneklerim bu kadar değil daha çeşitli şeylerde yapabilirim tek yapmanız gereken iletişime geçmek Notlar: Destek Süresi: Yazılımlarımın hepsinde destek süresi maksimum 3 ay dır (Bu süreç tabiki esniyebilir programı aldıktan 1 yıl sonrada yazsanız cevap veririm ama bu yazılım bozuldu bana tekrardan kur gibi şeyler olmassa ).
Değişim ya da Garanti: bu yazılımı artık kullanmayacağım, işime yaramıyor, beğenmedim gibi iletiler garanti dışıdır.
Küçük bir not daha: Yaptığım tüm yazılımlar sınırsız dır ve kodları açık kaynaktır iadesi yapılamaz ve Satılamaz/Kopyalanamaz.