Ayda 5000 TL kazanma garantili eğitim 10.000 TL.

Satılıyor, sonrasında alan kişi satan kişi kadar çalışmayabiliyor, çalışsa da verimli olmayabiliyor. Alan kişi satan kişi kadar sektöre hakim olmayabiliyor.
Ardından şikayet konuları açılıyor: "Ayda 5000 TL garanti verildi, hiç kazanamadım."

Satıcı garantiyi verirken kazanamazsa ben kendi cebimden vereceğim diyor mu? Hayır.

Hem satıcı hem alıcı mağdur oluyor. Her şeyden evvel maddiyatı da geçiyorum zaman daha kıymetli. Bir garantisi olduğunu düşünerek saatlerini, günlerini harcıyor. Sonuç hüsran.

Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani mantıklı bir yasak bana görede hocam. Sadece para kazanma olarakda algılamayın bence. Satılan eğitimler kitaplar bence hayal sömürgesi. Bunlarda yasaklanmalı. Ben bunlarıda kazanç olarak görüyorum. Yanılıyorsam yukarıda ki gibi mantıklı açıklamalar yapılabilir.
Güzel yorumlarınız içinde teşekkür ederim.
Bu konuda ise bir yasak gelmesi mantıksız olacaktır. Eğitim almak, bir şeyler öğrenmek ya da öğrendiği tecrübeleri nakite çevirmek isteyenler oluyor. Bunun en büyük ve verimli örneği Udemy.
Bir şeyler öğretmek her zaman güzeldir, bazıları ücretli verir bazıları ücretsiz verir bu eğitimi.