Öncelikle projenizde başarılar dilerim 😊 geçen yıl Muğla Dalaman'da bir zeytinlik aldım. Amacım buraya bir tiny house konteyner konseptinde ufak bir ev koymak ve ilerleyen dönemlerde yaşam alanım olarak kullanmak. Bu niyetle de elde gereken bütçe olmayınca ne yapabileceğimi düşündüm ve elimdeki imkanları belki avantaja çevirebilirim diye yola çıktım.
Amacım bu işi yapan vizyonlu bir üretici yada sektörde olan ile denk gelip karşılıklı bir takasa girişmek. Takas ne olacak derseniz: sayfayı verir, SEO ve organik erişim ile reklam desteği sunar tiny house'ımı karşılık olarak alırım diye plan yaptım.
Bu amaç ile; forumdan yüksek takipçili bir Facebook sayfası aldım. Onun adını ve usernamesini de Konteyner ile tanımladım.
https://facebook.com/konteyner/
Ne yapacağıma gelirsek; sayfa username doğru kullanıldığında kelimede Google ve benzeri arama motoru aramalarında tepelerde çıkmak gayet mümkün. Daha önce çeşitli sektör ve kelimelerde pek çok kez bu avantajı kullandığımız çalışmalar zaten yaptım. Sayfa da ayrıca zaten 100K üzeri. Elimde bu sayfada yapılacak paylaşımları destekleyebileceğim ciddi anlamda erişim alan büyük emlak, turizm vb konseptli sayfalarda mevcut.
Kısaca ben o işe giren bir yatırımcı olsa idim ne yapardım? Kesinlikle sosyal medya'yı önemser, sektöre yönelik farklı tüm anahtar kelime öbeklerini kullanarak sık sık görsel, video ve canlı yayın paylaşımları yapardım. Sizin de sosyal medyayı önemsemenizi tavsiye eder, şimdiden bol kazançlı işleriniz olmasını dilerim