Ersa111 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Attığınız sslerde de göründüğü gibi. Benimle uğraşan ben değil senmişsin. İstediğim kişiye hesap verir istediğim kişiye vermem bu çok normal insanın özgür iradesi değilmidir ? kendinizi padişah sanıp vermediğimde kırılıp darılıp konumun altına saçma saçma şeyler yazıp konumu baltalamaya şeyler yazan birisi sensin dediğin gibi seni hiç tanımıyorum bir tartışmamızda olmadı ?

Bak Ne güzel demişim YA - RA - MA - YA - CAK diye attığınz ssler arkadaşa yaramışmı kendi ağzıyla yazmış "Benim bir işime yaramadı paylaşımınız hocam yine de teşekkür ediyorum akbank kimlik onaylı hesap yetkisi denendi arada ekliyor 10 tane den 9 tanesi eklenmiyor özet olarak",

Ha dur şunu lafınıda açıklık getireyim "neyse finalde seni engellemişim" attığın sslere bakılınca konuyu ben kapatıp muhabbetmeye kesmeye çalışıyorum konuyu ben kapatıyorum beni finalde engelleyen sen oluyorsun

Evet Açıklıyorum bana bunları dış güçler yazdırıyor.
Hocam hiç gerek yok böyle şeylere gerçekten herkes ekmeğinde ben yanlızca destek istemiştim olsun olur böyle şeyler şuan eski hesap temin etmeye çalışıyorum
özet olarak bu konuya belirticem gelişmeleri instagram üzerinden eklenince bazen olabilior yüzde 30 civarı eski hesap temin edince olucak diye düşünüyorum ama bakalım