PashaMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ersa111; senin de kim olduğuna baktım da, zamanında konu açmışsın hesap satıyorum isteyene deneme veririm demişsin. günde 1k teslim ediyorum demişsin. bende 1 tane deneme istemişim, " şuan müşterilerime üretiyorum dışarıya stok yok " falan demişsin bana.

https://prnt.sc/lNdB9jAb9jM5
https://prnt.sc/bWwpcI_3wGKF

1k hesaptan bir tane deneme veremiyor musun demişim. sizle ticaret yapmak istemiyorum diyerek kestirmişsin. seni hic tanımıyorum bir tartışmamız falan da yokken, ki olsa niye yazayım hesap isteyeyim biri yazdırdı sana o şekilde belli ki bilemiyorum umrumda da değil. yoksa mantıklı düşününce 1 tane deneme verilebilirdi (bana bir garezin yoksa) ücretli yada ücretsiz mevzu para da değildi orada. neyse finalde seni engellemişim görüşmüyoruz da ona rağmen şimdi gelip, bi salça olmalar, yok şöyle yok böyle demeler falan garip

bir kere bu forumda yardım konusu açıp, tek tek en az 100 üyeye bağlanip yardım etmiş biriyim. sen bana tutup da "biz aciyoruz sorun yok" çu muamelesi yapamazsın. ben öyle biri değilim neyin gazına geldin bilmiyorum da sorun değil ben kendimi biliyorum. ben icraat yaparim, boş laf yapmam. konu sahibi arkadaşında bir şekilde kart eklemesini sağlayacağım anydesk yollamasını bekliyorum.
Attığınız sslerde de göründüğü gibi. Benimle uğraşan ben değil senmişsin. İstediğim kişiye hesap verir istediğim kişiye vermem bu çok normal insanın özgür iradesi değilmidir ? kendinizi padişah sanıp vermediğimde kırılıp darılıp konumun altına saçma saçma şeyler yazıp konumu baltalamaya şeyler yazan birisi sensin dediğin gibi seni hiç tanımıyorum bir tartışmamızda olmadı ?

Ersa111 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"?
"akbank kart kullansın diyorum, kartı kimlikli ana hesaptan eklesin diyorum, bu işe yaramayacak mı yani?" Evet Yaramayacak çünkü ben kimlik onaylı hesap alıp denediğimde geçmeyen kartlar kimliksiz hesaplardan geçiyordu. Olay Kimlikli Ana hesap Yada kart olayı değil. Facebook Reklamları ile uğraşan birisi Kimlik onaylı hesaptan kart eklemeyi denememişse farklı kartlarla girmeyi denememişse buraya hiç konu açmasın zaten bırakasın bu işi boşuna zaman kaybı.
Bak Ne güzel demişim YA - RA - MA - YA - CAK diye attığınz ssler arkadaşa yaramışmı kendi ağzıyla yazmış "Benim bir işime yaramadı paylaşımınız hocam yine de teşekkür ediyorum akbank kimlik onaylı hesap yetkisi denendi arada ekliyor 10 tane den 9 tanesi eklenmiyor özet olarak",

Ha dur şunu lafınıda açıklık getireyim "neyse finalde seni engellemişim" attığın sslere bakılınca konuyu ben kapatıp muhabbetmeye kesmeye çalışıyorum konuyu ben kapatıyorum beni finalde engelleyen sen oluyorsun

Evet Açıklıyorum bana bunları dış güçler yazdırıyor.