Demo : -Site özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse;- Sistem Laravel 8.7 PHP Framework'u ile geliştirilmiştir. (Sistem gereksinimleri için https://laravel.com/ 'in kendi sitesini ziyaret edebilirsiniz, Sitenin 1-2 günlük işi vardır, satın alımdan sonra hızlıca tamamlanıp teslim edilecektir.
) - İlk etapta tur siteleri daha çok turistlere hitap ettiği için projemizde yönetim paneli üzerinden sınırsız dil ekleme işlemi yapabilirsiniz.
- Sistem şu şekilde çalışmaktadır;
-İlk etapta kategoriler oluşturuluyor ve bu kategorilere firmanızın düzenlediği turların tanıtım bilgileri, resimleri vs. giriliyor.
-Ardından turların hangi tarihte düzenleneceği, kaç kişilik olduğu, fiyatlarının ne kadar olduğu gibi bilgiler giriliyor ve kaydettiğiniz anda girdiğiniz bilgiler doğrultusunda site üzerinde listelenmeye başlıyor.
-Kişiler kendilerine uygun tarihi belirleyerek site üzerinden rezervasyon yapabiliyor ve oluşturulan rezervasyonlar panel aracılığı ile sizin kontrolünüzde oluyor, ayrıca kullanıcıya da yaptığı rezervasyonu takip edebilmesi için özel bir url veriliyor.
- Turları yorumlama, değerlendirme.
- Yönetim paneli üzerinden dinamik sayfa yönetimi.
- Site arayüzünde bulunan hemen hemen her bölümü yönetim paneli üzerinden editleyebilme imkanı.
- ufak tefek tüm sitelerde olabilecek şeyleri tek tek yazmadım, bunun yerine demo'yu incelerseniz daha net bilgilere ulaşabilirsiniz.
Kafanıza takılan sorular için mesaj atabilirsiniz.