sefagoksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar elimde bu domainler buluyor sizce ne kadar ederler.
yemekadresin.com
yemekadresim.com
haberadresin.com
hurdaadresi.com
nettakipci.com

Teşekkürler r10
yemekadresin > 'Yemek Sepeti' gibi bir yaklaşım gerektirir ve de maddiyat açısından zengin kılınılır ise ilk etapta bir hayli üstün mevkiye taşınır.
yemekadresim > Şahsen ben bunu tercih ederdim, diğer alan adı olan 'yemekadresin'i de yönlendirme ile bu alan adına yönlendirir yukarıda ki düşünceyi hayata geçirirdim.
haberadresin > Haber sitesi dışında kategorisel aktiviteler mevcut değil.
hurdaadresi > Belirli bir Script neticesinde düzenlemeler ile tema dahilinde işlemler sağlanılıp kişilerin 'HURDALAR' neticesinde bilgilendirilmeye açık olduğu bir alan adı doğurtulabilir.
nettakipci > SMM Panel odaklı bir yaklaşım düşünebilirsiniz ve de iyi kazançlar elde edebilirsiniz (Ancak ilgi ve de alaka diğerlerinde olduğu üzere bunda da olmak zorundadır)

Alan adlarının topu; 500 - 600 TL'ye satılabilir, tabii ki bu durum açık artırma ile daha fazla da uygulanabilir, ama alacak kişilerin bu alan adlarının potansiyelinin farkında olmasının sağlandırılması gerekmektedir.

Diyeceğim o ki, alan adları şahsen ilgi ve de alaka odaklı bazında ciddi manada iş yapabilecek alan adları, çok fazla sönmüş ve de projeledirilmemiş alan adı var Dünya üzerinde, ki Milyonlar kazandırabilir, bunlar da öyle olabilir/di.