AbdullahAsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Istanbula yakın Tekirdağ Çerkezköy buralar güzel prim yaptı bu sene
Evet o bölgeye de bakıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

pdmuhcelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu konuda vakit kaybetmeyin iyi bir daire şuan 500-600 bin lira idi ama siz bu yazıyı okuyana kadar 650 bin tl oldu sürekli artıyor fiyatları 700 bin oldu ben en iyisi yazmayım. 730 bin. 😂
Daire fiyatları çok oynak 12. aydaki fiyatlarla şimdi ki fiyat arasında 500 bin fark ediyor. Yorumunuz için teşekkürler.

OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kocaeli, adapazarı bölgeleride çok güzel.
O bölgeler pek hoşuma gitmiyor ve İstanbulla yarışıyorlar. Ben biraz daha uygun bir daire arıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

onuraysu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekirdağ Çorlu Çerkezköy tarafları sanayi ve popülerliği sayesinde hem iş hem küçük şehir merkezi denilebilir

izmir ise İstanbul’un benzeri ama ben olsam Tekirdağ derdim hem istanbula yakın hem küçük bi İstanbul
Tekirdağ tarafına bayadır bende bakıyorum. Yer yer uygun rakamlar var ama neresi nereye bağlı onu bilemiyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

indirimcity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izmir bucadan al metro inşaatı başladı 2 sene içinde katlar
Araştırıyorum Yorumunuz için teşekkürler.

Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekirdağ yakin ve güzel
Tekirdağ'dan yana tercih edeceğim gibi Yorumunuz için teşekkürler.

BayErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul, istanbul, istanbul, istanbul
https://youtube.com/shorts/ACwrpDPld2I?feature=share
Taşı toprağı altın

QRan7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ALLAH rızka kefildir kardeşim.. gerisi? kafa rahatlığı onun içinde bursa gibi bir il seçmende fayda görüyorum
Ona hiç şüphem yok ama Bursa bana uygun gelmedi nedense. Yorumunuz için teşekkürler.

mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskişehir hariç heryer öneririm 50-55 metrekare 1+1 şuan 300-400 bin olmuş
Eskişehir'de 350 bin'e sıfır daireler var bunlar şehre çok uzak mevkilerde ozaman doğru mudur?

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekirdağ olabilir.
1-2 Ay önce çorludan kiraya veririm diye bir ofis aldım bende. Kalabalık bir ilçe. Baya gelişmiş son yıllarda.

Kırklareli lüleburgazda olabilir , bir kaç sene önce teyzemler taşındı fena bir yer değil.
Tekirdağ tarafında karar kılacağım gibi bir çok kullanıcı Tekirdağ bölgesini övmüş Yorumunuz için teşekkürler.

denden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerlenmesini düşünerek alacaksanı İzmir'i tavsiye ederim. Ülkede emlağın en çok değerlendiği şehirlerin başında gelir. Ancak torbalı yerine Buca daha mantıklı olabilir. Aşağı yukarı aynı klasmandadır. Yalnız Buca'da üniversite var. Bir gün kiraya vermek isteseniz daha rahat kiraya verirsiniz. Elbette üniversiteye yakın yerler için konuşuyorum. Oralar daha değerlenir.
Buca'ya bakacağım. Değerlenmesinden ziyade taş netice de ölünce götüremeyeceğiz uygun rakamlı bir şey olmasına bakıyorum. Kalan parayı farklı şekilde değerlendiricem. Sonuçta 1 milyonlukta aynı benim gözümde 400 bin TL'likte aynı.

Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Unilerin olduğu yer. Görükle tercih edilebilir veya elit semtler nilüfer vs
O bölgeler bana uygun gelmiyor ama Yorumunuz için teşekkürler.

mahfuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir Torbalı’daki almak isteyeceğiniz evler de milyonluk veya 900 bin . Sahibindendeki 500-600 lük lüks evler maalesef fake ilan. Konuma göre 1,5M ye kadar çıkıyor.
Bu yorum benim için baya bir değerli oldu bizi o bölgeye sürükleyen aslında evlerin güzelliğiydi. Fakat sizin dediğiniz gibiyse ve milyon lira verilecekse o bölge tercihim dışı kalacaktır. Yorumunuz için teşekkürler.