Kelaseth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otelci olarak cevap vermeye çalışayım.
@Baris13; çok güzel noktalara değinmiş. Aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum ben de.
Önceliğinizin şu olması gerekiyor. Kime hitap ediceksiniz? Müşterilerinizi hangi gelir grubu oluşturacak?
Bu sorunun cevabını net olarak verebilirseniz, örnekleri yerinde test etmeniz gerekiyor.
Sonrası ise gelir ve gider bütçesi.
Yardımcı olabileceğim başka konular olur ise memnuniyetle cevaplarım.
Hocam açıkçası bu konuyu konuşmadık. Fakat şöyle bir iddamız da yok. Sapancanın en uygunu tarzı. Kendileri bulundukları sektörler de lüx ve pahalı hizmet veriyor. Eminim bu da o şekilde olacak.
Ki zaten bende bu finansal olarak müsaitlikten dolayı Şömineli Jakuzili ve Havuzlu yapmayı düşünüyorum. Tahminimce üst kesime hitap edeceğiz. Tabi bu benim kendi düşüncem abim farklı bir şey der onu bilemem ama eminim ki o da onu isteyecek.
Çünkü kendilerinin Alaçatı da oteli var geceliği 1500 TL. Normal müşteri gelsin diye uğraşmıyorlar. Örneğin fabrika da bir marka ile anlaşıyorlar, hayırlı olsun diye alaçatıya otele yolluyorlar. Yani bu tarz bir girişimde en uygunu olalım herkes tercih etsin modunda olacağını düşünmüyorum. Benim de yapmak istediklerim üst kesime direk hitap edecek tarz da opsiyonlar. Teşekkürler yorumunuz için.