Öncelikle herkese iyi geceler.
Malum hafta içi hep iş, bi pazar günü var ve bu süreyi çocuklarla birlikte en verimli şekilde geçirmeye çalışıyoruz.
Ama bu akşam olduğu gibi bazen hiç bir yer gelmiyor insanın aklına.
Bu başlıkta özellikle İzmirli arkadaşlardan ricam, çocuklar için ilginç olabilecek bildikleri veya duydukları güzel mekanları paylaşmaları? (İzmir merkez ve çevre ilçeler olabilir)
Ben bildiklerimi paylaşayım belki benim bildiklerimde başkasının yararına olur.
1-) Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi ve Eğitim Kampüsü (Dinozorlu park)
Giriş 10 TL,
İçerde saat bazlı etkinlikler oluyor. En pahalısı 35 ₺
Bahçesinde hasretli Dinozor ve Tarih öncesi böcek maketleri var. Bazıları sensörlü önünden geçerken ses çıkarıp hareket ediyor.
İnanılmaz bir 8k Kubbe şeklinde başka yerde bir benzeri olmayan 8K sineması var. Bilimle alakalı 20 dakikalık film gösterimleri oluyor.
Uygun Fiyatlı bir kafe mevcut
2-) Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Pisti
Giriş çocuklar için 12,5, Yetişkinler için 20TL
Bu mekan yarın gitmek istediğimiz yer aslında. Hafta sonu çok kalabalık olma ihtimali var ama güzel yorumlar var. Bakalım güzel bir öneri çıkmazsa buraya gideriz muhtemelen?
3-) Reçine At Çiftliği
Burası da yarın gidilecek yerler arasında. Bir arkadaşımız önerdi.
Ama fiyat bilgim yok burayla alakalı.
Sitelerinde menü var ama fiyatları yok.
çocuklar sever mi, yoksa o bahsi geçen çok büyük alan daha çok yetişkinler için mi bilen varsa bilgilendirirse çok seviniriz.
4-) FameCity
Bu mekan Hilton Otel'in hemen altında.
Lise zamanından beri bilirim bu mekanı. Eskiden ismi Emperland idi. Hep sakin bi mekan. Hiç patlama yapamadı.
Bowling kişi başı 25₺. Ben daha pahalı bekliyordum.
Çok çeşitli değil ama oyuncaklar var 5₺ (bunları kullanmak için kart gerekiyor ve bu kartı 10₺'ye satıyorlar)
İçerde bazı oyunlar, misal lazer oyunu falan da var ama biz denemedik.
Aklımızda bir de Bozdağ ve Gölcük o tarafa gitmek var.
ama şimdi nasıldır, gidilir mi bu mevsimde? bilenler yazarsa çok sevinirim.
Özellikle Şöyle güzel ve doğal mekan önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.