merhabalara yaklaşık 2 hafta öncesi kayınvalidem halsizlik baş agrısı ile akşam serum taktırdık sabah eve geldim öglen beni aradılar durumu iyi degil hastaneye götürelim corona atlattı daha önceden acaba yenidenmi corona die test ettirdik ancak hafıza kayıbı olmuş kimseyi tanımamaya başladı 1 gece hastanede kaldı ertesi gün sabah hastanede doktoru aradı kalpten beyine pıhtı gitmiş denildi
1 hafta devlette yattıktan sonra araştırma hastanesine nakil oldu
beyinde leke oldugunu söylediler ve yogun bir antibiyotik verilmiş 3 gundur kimseyi tanımıyor ve konuşmuyordu bugun ziyaret ettim az cok beni tanıdı şükür daha iyi gördüm
DAHA önce inme / ensefalit / beyine pıhtı atması gibi durumları yaşıyan tandıklarınız varmı fikirlerinizi almak istiyorum ayrıca bir dua ederseniz sevinirim degerli canlar.
allah tüm hastalarımıza şifalar versin gercekten sabah akşam hastane kapılarında sabahlar olduk bugun ilk defa yogun bakımda biraz corba icirdik şukur durumu şu an iyi duruyor erken fark etmemizden dolayı felç gecirme durumundan kurtardık allah en iyisini bilir elbet ona dua ediyoruz.