hocam mahkeme de bir işletmeyle yaşadığınız ödeme sorunu ya da hatalı/yanlış hizmet alma işi ************** olarak geçmiyor bunu mahkemeden size gelen evrakta kavuşturmaya yer yoktur yazısını okumadan önce yazıyor olması lazım.
bir avukat ile beraber tekrar yeni bir dava açarsanız adalet yerini bulmuş olacaktır ya da emsal kararları ve davaları biraz internet aramasıyla araştırıp tekrar kendiniz açabilirsiniz.
adalete güveniniz kırılmasın. hepimiz avukatlık okumadığımız için kanun işleyişi konusunda bilgimiz biraz yetersiz.(şahsi düşüncem)
İnternet alışverişi olduğu için bilişim suçlarına şikayet ettim. Peşini bırakmayacağım cezasını çekenekadar. Asıl kişinin ifadesini bile almamışlar diye geçiyor. bir isim daha geçiyor Mevlüt diye. hattın sahini olabilir diye düşünüyorum. Görüştüğüm Mesut olan ifadeye çağırılmamış yazıyor ne alakaysa. Ne sözleşmesinden bahsediyor onunda bilmiyorum ortada ne fatura var ne sözleşme. Maliyeye şikayet edilebilir mi bu kişi. Hakim tanıdığm var en sonunda onla irtibata geçeceğim. Sevmem öyşe şeyleri ama şart oldu. Yardımı olur belki bilgi verir