Konu resmen emek dolu, konu için çok teşekkürler.
İzninizle ben buradan ödeme firmalarına sitemimi dile getirmek istiyorum. Neredeyse tamamına yakını bizim başvurumuzu (sitemizi) kabul etmedi. Ama bakıyorum ki bizimle aynı tür o kadar çok siteyi kabul etmişler ki anlamadık. Gerçekten bu nasıl olabiliyor? Birebir aynı ürünler satılıyor sadece satış ülkesi farklı ama kabul edilmiyor. Bunu bir türlü anlayamadım.
Merhaba hocam, bu durumun yaşanmasının birçok sebebi olabiliyor. Birkaçından bahsetmek istiyorum;
* Örneğin PayTR birçok sektöre sıcak bakmaz fakat müşterisi ile uzun süredir farklı işlerde çalışıyorsa kısmen riskli gördüğü sektörler için o müşterisine izin verir. Benzer durum birçok firmada var, yani firma sizi tanıyorsa biraz daha esnek davranıyor.
* Birçok firma yurt içinde daha esnek iken yurt dışı konusunda çok katılar, belki hedef ülkeniz yurt dışı ise bu sebeple red alıyor olabilirsiniz.
* Müşteri farklı bir site için başvurup sizin sektörünüzdeki site için kullanıyor olabilir, doğru değildir ve tespiti durumunda hesabı kapatılır.
Sektörünüzü veya sitenizi özelden paylaşırsanız uygun birkaç firma tavsiye edebilirim, ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim