Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı sabahlar, Geçen hafta mahallede hırsız girmiş bir eve, tüm mahalle tetikteydik.
2-3 saat önce bir evin alarmı öttü bende o saatten beri tedirgindim. Uyuyamadım, tam yatıyım artık dedim bir anda zil çaldı ilk başta korktum ses çıkarmadım sonra koşarak baktım kapıya kimse yok.
%99 hırsızdı ama yakalayamadım, 10-15dkdır da sokağı izliyorum giden gelen yok, belli ki bu herif mahalleye dadandı, yarın yine yoklar bizim evi diye düşünüyorum. Nasıl yakalarım ben bu herifi?
Hocam olurda hırsızı yakalarsan sakın yakın temasta bulunma! çünkü yanlarında mutlaka ama mutlaka kesici veya delici alet taşıyorlar ve %100 üzerinde kesici veya delici alet vardir. Olurda Hırsızla karşı karşıya gelirsen ellerini mutlaka gör ellerini takip et elinin biri cebine giderse çok ama çok dikkatli ol...! Cebinden kesici ve delici alet mutlaka çıkar ve allah korusun seni yaralar ve anında'da kaçar gider çok ama çok dikkatli ol... Daha önce 3 defa hırsız yakaladım da oradan biliyorum hatta en son bi otobüste bi hırsız sol cebebime elini attı ve kendi montu ile paravan yaptı kimse görmesin diye hırsızla göz göze geldim ve kafamla yaklaş dedim ve hırsızın kulağına dedim ki dayı senin dedim elini ayağını ....... küfür ettim oda dedi ki ameliyatlıyım o yüzden yaslanmış olabilirim kusura bakma dedi bende dedim ki senin ameliyatlı yerinden ...... dedim hemen uzaklaştı yanımdan. Ayrıca hocam gece görüşü iyi olan güvenlik kameraları taktırın allah yardımcınız olsun.