Merhaba,
Öncelikle iletişime geçmeden önce aşağıdaki şablonu ve açıklamayı okuyun.
İletişim için Whatsapp veya Mail tercih sebebim. ÖM atmayın.
İletişim:
Whatsapp tıkla yaz 05423420764
Mail:
muhammedbisken@hotmail.com
Web sitemiz fonksiyon olarak; veri alma, editör onayı, ödeme alma, veri işleme ve müşteriye dijital teslimlerin gerçekleştirileceği bir platform ve akademik online eğitim videolarının ayrıca bunu yanında e-ticaret satış sitesi olarak hizmet vermelidir.
Bu işleyişi biraz daha açacak olursak;
-Mimari çizimler için gerekli evrakların kotların ve bilgilerin yer aldığı belgeler, web sitesi üzerinden editöre iletilmelidir,
- İletilen verileri editör inceleyebilmeli ve ve müşteriye geri dönüt verebilmelidir,
- Editör onayı alan iş ödeme sayfasına yönlendirilmeli ödemsi alınan iş editöre iletilmelidir,
- Yapılan iş bitiminde dijital veriler faturası ile beraber müşteriye dijital olarak iletilmelidir.
- e ticaret kısmında ürünlerin satışını ödeme alındıktan sonra kargo takibinin yapılabileceği bir platform takip etmelidir,
- Web sitesinde üyelik oluşturma, oluşturulan üyelik ile beraber eski ve yeni siparişlerini takip edebileceği bir arayüze sahip olmalıdır,
- Anasayfada WhatsApp müşteri hizmetleri hattının yer alması gerekmektedir,
- Akademi kısmında online egitim videolarının yer aldığı kısımda ödeme alınınca kişinin kullanıcı adı şifresiyle ulaştığı pencerede, eğitim videolarına ulaşabilmelidir.
Görsel Deneysel: