wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatta insan kıyaslamasını sadece para üzerinden yaparsan bugün üniversite profesörlerinin maaşı 15 - 25 arası.

Eee benim ilkokul terk müteahhit tanıdığım ayda 1 milyon lira rahat kazanıyordur. Şimdi senin saygı duyduğun kişi bu müteahhit olabilir ama benim değil.

Hayata bakışın bu çünkü.
Hocam sizde kendiniz Galatasaray Üni mezunu olduğunuz için bütün kıyaslamayı eğitim üzerinden yapıyorsunuz Ben insanlara cahil dediniz diye bunları yazdım hocam bunu da belirteyim herkesin yaptığı işe saygı duyuyorum

Benim hayata bakış açım ne para ne de eğitim. Şu dünyaya bir kere geliyoruz onu da bütün ömrümü sabahtan akşama kadar matematik, kimya, fizik çözerek geçirdikten sonra güzel bir şirkete girip birde bütün ömrünü başkalarının adına çalışmak saçma geliyor.

Ben lise 1 de sınıfta kaldım, üni sınavında barajı geçemedim, ön lisansı programımı zar zor bitirdim. Bu başarısızlıklar salak olduğum için değil hayatımda hiç ders çalışmadığım içindir Çünkü ders çalışmak eziyet gibi geliyordu.

Şuan sevdiğim işi yapıyorum istediğim saatte kalkıp istediğim saatte yatıyorum arkadaşlarımla istediğim zaman buluşuyorum çünkü kimse bana karışamaz ve emir veremez çünkü kendimin patronuyum. Mac bilgisayarımı alıp gidiyorum bir cafeye açıyorum işimi yapıyorum. Bolca zamanım var özgürüm ve kimseye bağımlı değilim