Yasak olduğunu ben de yeni sizin etiketinizi görünce öğrendim. Açıkçası evet pek mantıklı bir kural olmamış, şaşırdım. Sitem için kullandığım sunucuyu önerebilirim, içtiğim içeceğin markasını önerebilirim, çalışıp memnun kaldığım kişiyi önerebilirim, hesap satın aldığım kişiyi önebilirim vs. bu neden yasak olsun ki? 15 yıldır forumdayım, 15 yıldır beni memnun eden herkesi ilgili konu görünce etiketliyorum. Ben önerdiğim için, şahıs kesin onunla çalışacak diye bir durumda yok.

"Amaç herkesin 'pasta'dan eşit pay almasını sağlamak" düşüncesi bence çok sığ bir düşünce. Ben @xxxxxxx diye birisini etiketlediğim vakit diğerini kötülemiş olmuyorum. xxxx ile daha önce ticaret yapmışım, memnun kalmışım ve ilgili konuda onu önermişim. Hangi pastadan, hangi pay eşitsiz dağıtılıyor bu durumda onu anlamadım.

Mücahit hocam büyük naziklik göstermiş beni etiketlemiş bahsettiği konuya, teşekkür ederim. Kişi "uygun fiyat" diye belirtince ben vaktini çalmamak adına PM dahi atmadım mesela.

Bazen çok garip şeylerle uğraştığımızı düşünüyorum gerçekten. Pastadan pay ne alaka, gram örtüştüremedim.

Her neyse, iyi forumlar.