RedlineModa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de sana diyorum ki; ne bulursan bul daha uygunu olacak. Sen de diyorsun ki uygun bir şey lazım ben de diyorum ki; Üretmelisin.
Sen armut piş ağzıma düş olayına döndürdün şuan Yukarı da arkadaşlar örnekler vermiş. Biri kendisi ürettiğini anlattı diğeri ise link attı" bakın burada toptan ürün satılıyor buradan alıp satabilirsiniz." dedi. O linke tıklayıp baksaydın arkadaşın dediği gibi uygun fiyatlı ürünler görücektin.
Üretemem çok para gerekli ve de o riske giremem satar mı satmaz mı diyorsun. Peki sen trendyol'da satılan bir ürünün en ucuzu sen olabilir misin ? Hayır. En ucuzu olmasın ama uygun olsun diyorsun. Bak yukarıda ki arkadaş attığı linke en uygunlar onlar ve çok satan ürünler. Hadi o linki boşver yine bir ürün buldun, en ucuzu değil ama uygun yinede. O üründen de sen toplu almak zorundasın. Üretici sana 1-2 tane vermez ki.

Böyle çok zor hocam. Sana tavsiyem şu :
1- Ya başkasının ürünlerini satman (Dropshiping). O sıra da en çok satan ürünü bulup toptan almak veya üretici olmak.
2- Toptan uygun fiyata çoklu ürün alman.
Şimdi düzeltiyorum

En uygunu olsun gibi bir derdim yok.. Bunun için ya üretimci olacaksın yada ciddi rakamlarda alış yapacaksın onu görebiliyorum.. Sadece pazaryerinde en uygun satanla benim aramda 2 kat gibi uçurum farklar olmasın istiyorum.. Yani birisinin 200'e sattığı ürünü ben 500'e satmaya çalışmayayım diyorum.. O kadar yani