MCfrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen ne yaparsan yap tüm iş yenge hanımda bitiyor. Ailesinin karşısına çıkıp arkadaş şu maddi zorluklarda 25 gr bileziğe ne gerek birde 3-4 tane (bunlar gram altının farkında değil sanırım) Biz ikimiz karar vereceğiz ne alıp satacağımıza olanaklar dahilinde alıp vereceğiz diyip konuyu kapatacak aileyi ikna edemiyorsa sen oradan ufak ufak uzaklaş klasik bir örnek gibi olacak ama ağrıyan dişle bir ömür yaşayacağına çektir bir kaç gün dişin ağrısın Yenge hanım ileride ailesinin aranıza girmesine olaylarınıza karışmasına da izin verir. Taviz taviz doğurur hocam.

Bende yeni nişanladım ve en başında söyledim her şey sen ve benim istediğim gibi olacak. Yok şu olacak bu olacak diye tuttururlarsa alacak gücüm dahi olsa almam ve bende bu durumda yokum dedim. 10 yıllık ilişkimi çöpe atar giderim dedim. Sonuç bizim istediğimiz gibi oluyor her şey

Allah yardımcın olsun...
İş tam tersi onda değil, adeti reddettiğim için bende bitiyormuş. Adetleri reddettiğim ve herşeye evet demediğim için, ailesi kızını sevmediğimi düşünüyormuş