zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi üretmek ciddi paralar gerektiriyor.. Ayrıca ciddi de risk alıyorsun çünkü satar mısın satmaz mısın bilmiyorsun.. İşte o yüzden bulmaya çalışıyorum bende tüm derdim o zaten
Ben de sana diyorum ki; ne bulursan bul daha uygunu olacak. Sen de diyorsun ki uygun bir şey lazım ben de diyorum ki; Üretmelisin.
Sen armut piş ağzıma düş olayına döndürdün şuan Yukarı da arkadaşlar örnekler vermiş. Biri kendisi ürettiğini anlattı diğeri ise link attı" bakın burada toptan ürün satılıyor buradan alıp satabilirsiniz." dedi. O linke tıklayıp baksaydın arkadaşın dediği gibi uygun fiyatlı ürünler görücektin.
Üretemem çok para gerekli ve de o riske giremem satar mı satmaz mı diyorsun. Peki sen trendyol'da satılan bir ürünün en ucuzu sen olabilir misin ? Hayır. En ucuzu olmasın ama uygun olsun diyorsun. Bak yukarıda ki arkadaş attığı linke en uygunlar onlar ve çok satan ürünler. Hadi o linki boşver yine bir ürün buldun, en ucuzu değil ama uygun yinede. O üründen de sen toplu almak zorundasın. Üretici sana 1-2 tane vermez ki.

Böyle çok zor hocam. Sana tavsiyem şu :
1- Ya başkasının ürünlerini satman (Dropshiping). O sıra da en çok satan ürünü bulup toptan almak veya üretici olmak.
2- Toptan uygun fiyata çoklu ürün alman.