looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
90lı yıllarda gençlere cinselliği ritm ve elektro pop soundu ile çaktırıyordu SANATÇI. Popun patladığı dönemde şarkı sözleri temalar ritmler çoğunlukla birbirinin aynısıydı. Şarkı patladığı yaz sabah akşam defalarca dinlenir, bir sonraki yıl artık unutulmaya başlar. Türk pop müziği gangnam style gibidir. Şimdi birileri çıkar biz hep tarkan dinliyoruz der, desinler.

Cinselliğe paraya ve şöhrete doyan şarkıcı şurkucu komedyen tayfası için yeni trend siyasi mesaj vermek. Atilla Taş gibi bir oğlan bile gazeteci oldu ya, daha dün ham çökelek yüzünden bunu şamaroğlkanı yapanlar besledi büyyüttü başımıza entel dantel olarak sardılar.

Sonuç olarak geççek de cuppa gibi son derece saçma gereksiz. Ama kendince şarkıda anlam bulanlar sevebilir.
Haklisiniz, sozlerinize katiliyorum hocam.

Sadece tarkan degil, cem yilmaz, sahan gokbakar sizin zikrettiginiz gibi Atilla tas, hepsini severim. Fakat siyasi alandaki egilimlerini hic dogru bulmuyorum. Sirf bu yuzden sosyal medya hesaplarini takipten ciktim. Sanatcilarin elestirisi elbette olabilir ama hergun, her konuda elestiri biraz meslekcilige girer.

🙂