Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi PHP ile ilgili her dokümanı karıştırıyorum. Eğitim serilerine ek olarak forumdaki üyelerin blog ve varsa eğitim serilerini, video içeriklerini de incelemek isterim. Bir süredir öğrenmeye çalışıyorum. Kaynak çok fazla olabilir ama herkesin anlatma kabiliyeti aynı değil. Bu yüzden farklı farklı kaynak arayışı içerisindeyim. Tavsiye ettiğiniz eğitim serisi, blog ya da kaynak olursa yine de yazmanızı rica ederim. Konuyu takipte olan diğer arkadaşların da işini görecektir.

En çok fayda sağladığını düşündüğünüz udemy eğitim setlerini, youtube kanallarını, platfromları, blog sitelerini vb. yazmanızı rica ederim. Udemy ve youtube üzerinden Tayfun Erbilen, prototurk.com gibi yerleri takip ediyorum. Tayfun hoca beni bir tık aşıyor şuan o yüzden biraz daha farklı kaynak arayışı içerisindeyim. Tabii ki onun eğitim serisine devam ediyorum 2. turdayım bir kere baştan sonra takip ettim. Bunun yanı sıra bir işin nasıl yapıldığını kalıp olarak öğrenmeye meyilliyim. Curl ile bir siteden veri almak, pregmatch all ile o veriyi ayrıştırmak gibi birbiri ile ilişkili terimleri böylece daha rahat öğreniyorum. Ya da bir api'ye istek atıp oradaki veriyi değişkende tutmak ve bu veriyi sitenin herhangi bir yerinde göstermek gibi. Böyle hazır küçük uygulamaların dışında yöntem önerilerinizi de alabilirim her türlü bilgiye açığım.

Umarım ileriki bir zamanda 37 yaşında başladığım bu serüvende ben de başkalarına yardımcı olabilirim. Maddi kaygım olmadan öğrenmeye çalışıyorum. Kendi işim ve ekip arkadaşlarım var. Maddi kaygı gütmediğim için kendime zaman verdim. Tüm boş vakitlerimde bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarım en azından aklıma gelen basit şeyleri kısa sürede yapacak düzeye gelirim. Tavsiyeleri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.