Hocam böyle bakılmaması lazım. Kolay ve hızlıca satış yapılacaksa o ürün pazaryerinde ya hiç olmayacak ya da 1-2 Kişi olacak.
Trendyol'a 1 ürünü normal fiyatın 100 kat üzerinde koy 1-2 ay bile geçse o ürün elbet satılıyor. Ben 100tlye sattıkları parfümü 350 tl ye sattım. Daha böyle çok ürün satılıyor.
Reklamsız satılıyor şuan mağazada. Bir de reklam verdiğimi düşünün ?
1 tl ye kendi eliniz ile ürettiğiniz ürünü trendyol'da 50 kuruşa bulabilirsiniz. Bu adamın 25 kuruşa ürettiği anlamına gelmiyor. Adam ya trendyol komisyon olayını bilmiyor ve zarar ettiğini bilmiyor ya da kendi reklamını yapmak için uygun fiyata satış yapıyor. Tabi bir de buyboxa girmek için yapanlar da var. Sürümden kazananlar var. 1 tl kar ile satış yapanlar biliyorum.
Aslında o ürünü çok uyguna ürettiği için satış yapmıyor. Buyboxa girmek için veya zarar ettiğini bilmediği için.
Hiç korkmayın hangi ürünü bulduysanız dropshiping de dahil ne varsa mağazanıza yükleyin. Elbet satış gelecektir.
hocam hızlı yada kolay peşinde değilim ben.. derdim pazaryerinde rekabetçi fiyatla var olabileceğim ürün.. rekabetçi derken de en ucuzu bnde olsun demiyorum ama en ucuz satanla aramda 2 kat fiyat farlkı da olmasın diyorum o yani..