''Kızın birde karşı cinse karşı davranışlarına haz edemiyordum,'' ne gibi davranışlar bu duruma bende takığım mesala ?
Erkeklerle rahatça iletişim kuruyor. Ben ise bir kız bana amacı kötü olmasa bile konuşmuyordum sorun olmasın diye. Mesela yakın bir erkek arkadaşı var ona sarılması falan uyuz ediyordu beni. Aralarındaki olağandan fazla samimiyet saçma geliyordu. Mesela oyun oynarken başka erkeklerle oynuyor bu sorunu işte kendisinin kız olduğunu demiyor mikrofon açmamasıyla çözdük vs. ancak şöyle bir problem var mesela onlarla ilgili her şeyi biliyor onların komik olaylarını bana anlatıp rahatça gülüp eğleniyordu. Karşı cinsle olan ilişkilerinde neredeyse hiçbirinde acaba Celil ne der diyemiyordu, çoğu kız böyle ve benim hoşuma gitmiyor bu durum haliyle güvenimi sarsıyor.
Ben mesela hiç yakın bir kız arkadaşına sahip değilim, bana yanaşan kızlara yüz vermem, başka kızlara bakmam etmem, kızlarla olan iletişimimi oldukça sıfıra çekerim. Bana göre olması gereken budur. Birine değer veriyorsam diğerleriyle alakamı keserim. Tabii benim yaptığım bir tık absürt.