aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Digitalocean Standart Droplet'larında Intel Xeon Gold tipi işlemciler kullanıyor. Daha üst seviye Droplet'larda ise Intel Xeon Platinum ve AMD'nin EPYC serisi işlemcileri sunuyor.

Bu işlemci modelleri kullanan sayılı firma mevcut. Siz İlkbyte'da bu modelde işlemci sunuyor musunuz?
Standart Dropletlerinden kullandıgımız sunucular var E5-2650v4 işlemci, cloud servis sağlayıcılarından satın aldığımız sunucular oluyor ben Gold serisi işlemciye denk gelmedim vardır doğrudur lakin yeni sunucularına farklı performans gibi bir isim koyup +1 USD ekleyerek 6 USD den satıldığına bakın derim

DigitalOcean gibi 5 USD den başlayan fiyatlarla hizmet sunuyor olsak ayrı +1 USD bile istemeden Gold serisi sunucuları bizde kullanabiliriz. Şimdiki maliyetlerle ve satış fiyatları ile imkansız durumda bunu yapmamız.

Her türlü eleştiriyi dinlerim ancak yurt dışında Dünyaca ünlü cloud providerlar ile bizi kıyaslarken Türkiye gerçeğini unutmadan bizi eleştirin.

Hiçbir zaman "benim adım hıdır, elimden gelen budur" demeden kullanıcıların taleplerini dikkate alarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama bazı şeyleri yapmak teknik olarak imkansız oluyor. Bizim fiyat politikamızla Gold işlemcilerle mevcut fiyatlarla hizmet sunulamaz.