kcokol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla dostum ilk kez böyle oyuncak fiyatlarını takip edenleri gördüm. Bu peynir ekmek, yağ değil ki çocuğa bir kere oyuncak alırsın, aynısından niye tekrar alayım ki, 2 çocuğum var 1 oda dolusu oyuncağım var hayatımda hiç oyuncak enflasyonunu takip etmedim. Oyuncak alacağım zaman Google'da araştırıyorum güvenilir sitelerden en uygun fiyatı bulup sipariş veriyorum ya da çocuğu alıyorum koluma avm den alıp geliyoruz. Şimdi aynı oyuncağı 2 kat hatta 3 katına satan siteler de var şu ana kadar hiç o sitelere tepki göstermek aklımdan geçmedi banane, onlardan da alan alsın o adam da ekmek yesin. Ben kendime en hesaplı siteyi bulup sipariş veriyorum ama herkes benim gibi değil tabii, sen bakma ona buna kar etmeyince niye satış yapasın ki seni kurtaran fiyat neyse onu vereceksin isteyen alır isteyen almaz.
evet bende uzun yıllar çalışan olarak insanların bu kadar oyuncak takip edeceğini düşünmezdim müşteriler çok takip ediyor.haliyle oyuncağın fiyatı 800 tl olunca ortalama 750 işte şikayet ediyorlar alamazsan etmeyeceksin