Sen kimsenin psikoloğu değilsin kardeşim, benzer bir olay da benim başıma geldi, ayrıldım. 10 gün sürdü acısı artık tanımıyorum öyle birini.
Sanırım bende de öyle olacak gibi duruyor, umarım en kısa sürede geçer... teşekkür ederim yorum için abi
Güzel kardeşim herşey olacağına varır, öncelikle bir insanla bir evlendiğinde ailesiyle de evlenmiş oluyorsun. Bunu hiç bir zaman unutma. Sürekli aynı şeylerden problem yaşıyorsanız bu sizin anlaşamadığınızı gösteriyor. Her ilişkide kavga olur tabi. Ciddi düşünmek için yaşın çok genç, bu olmayacağını göstermez tabiki ama fikir istersen; bence ilk olarak geleceğine odaklanmalısın ve psikolojin için yeni bir hobi edinmelisin (daha az düşünebilmek ve kafanı toplamak için)
Hayatta herşey umduğunca olur umarım, iyi geceler ☺
Yorumun için çoook teşekkür ederim abim. Dediğin gibi yapacağım. Bu geceki iyi gecelerim senden oldu, sanada iyi geceler kral
Bugün aldığın radikal kararlar, ileride seni mutlu edecek.
Ve ileride yaşadığın her bir kötü / iyi olay da yeni bir tecrübe kazanmış olacaksın.
Yaklaşık 15 yıl önce senin yaşlarındayken birini deliler gibi seviyordum ve senin gibi bazı sebeplerden dolayı ayrılma kararı almıştım. ( Bu kararı almak beni fazlası ile yıpratmıştı, Hatta kendi kendime de çok kızdım )
Ama şimdi diyorum ki iyi ki o gün o kararı almış ve yollarımızı ayırmışım.
Henüz yaşın çok küçük ve hayat sana daha nelerr neler katacak.
O yüzden, kendine ciddi sorumluluk yükleme. aldığın kararın arkasında dur, dur ki mutlu olasın.
Güzel günler, kötü günler, yarınlar ve yeni kararlar seni bekliyor Celil kardeşim.
Saygılar.
Gerçekten böyle harika bir yorum olmuş ya hem deneyim var hem düşünce var teşekkür ederim ya abi yorumunu okumak iyi geldi açıkcası sağ olasın
---
Ayrıca yorum atan herkese teşekkür ederim, iyi ki varsınız sayenizde gerçekten kafamı az çok düşüncelerden toparlayabildim. İyi geceler hepinize cansınız.