2014 de düğün yaptık bizim burada da benzer adetler var. Bu tamamen yengenin seni gerçekten isteyip istememsi ile ilgili bir durum. Bizde de illaki 8 tane 3 burma bilezik dediler. İmkanım yoktu ben 12 tane takıyorum dedim gittim güzel bir imitasyon aldım eşim ile birlikte aldık 😊 düğün oldu bitti. Kafamıza göre takıldık yani burada başta dedim ya yengemizin tamamen isteğine göre eğer alabileceğiniz kiralayabilefceginiz yer varsa öyle de çözebilirsin ama yenge herşeye rağmen kabul etmiyor ise illaki bunlar olacak diyorsa bence ayrılmanız en doğru karar olmuş çünkü şimdiden sana maddi konuda sıkıntı yaratıyor ise ileriki süreçlerde size daha çok sıkıntı çıkarır. Allah'a çok şükür biz 1 ekmeğe muhtaç zamanımız oldu ona rağmen eşim ile sırt sırta el ele verdik kimseye ne acız dedik nede birşey belli ettik kahvede günlük 25 TL ye çalışip eve ekmek götürmeye çalıştığım zamanlarda oldu. Binlerce TL eve para götürdüğum zamanda. Oldu Allah'a çok sukur şimdi 1 aylık kızımız var. Gayet mutluyuz güzel bir yuvamız var siz siz olun eğer ilişkinizi 3. Şahıs karışıyor ise o evlilik de hayır gelmez yani 3.kisi dedigim yanlış anlaşılmasın eşin veya kendi tarafından karışan anne baba kardeş vb. Bunları müdahale etmezseniz etmesini müssde etmezseniz gerçekten iyi bir yuvaniz olur bizde bu 8 yıllık süreçte esimin psikolojisi bozan kardeşleri oldu ve onlar yüzünden boşandık 6 ay sonra her iki taraf hatasını anladı tekrar nikah kıydık yani kısacası herşey yengemde bitiyor 😊 ilk önce Allah'tan hayırlısını dile gerisi olur gider..